Skip to content

Fra sommeren 2014 kan du nu komme til Bulgarien og holde sommer i Sunny Beach

Det er rejsebureauet Suncharter der for første gang åbner et rejsemål fra Aalborg Lufthavn. Rejsemålet er Bulgarien, Sunny Beach og i højsæsonen kan du hver tirsdag komme til den populære feriedestination. 

Sunny Beach ligger på Balkan halvøen ud til Sortehavskysten, 35 kilometer fra Burgas. Byen er kendt som de unges fest-by, men i virkeligheden byder Sunny Beach på meget mere end et sprudlende og energisk natteliv.

Sunny Beach har en af Europas bedste strande med blødt sand og azurblåt badevand. Fra stranden og ind til byen ligger den vej, som bliver kaldt for blomstergården, her ligger et utal af restauranter, cafeer og barer. Inde i byens centrum er der mulighed for at shoppe, for her ligger byens Bazar. Sunny Beach byder på gode oplevelser for alle aldre. 

Suncharter tilbyder hoteller i forskellige kategorier, så der er noget for vennerne, kæresterne og familierne. 

Se Suncharters udvalg af hoteller her

 


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.