Fra sommeren 2014 kan du nu komme til Bulgarien og holde sommer i Sunny Beach

Det er rejsebureauet Suncharter der for første gang åbner et rejsemål fra Aalborg Lufthavn. Rejsemålet er Bulgarien, Sunny Beach og i højsæsonen kan du hver tirsdag komme til den populære feriedestination. 

Sunny Beach ligger på Balkan halvøen ud til Sortehavskysten, 35 kilometer fra Burgas. Byen er kendt som de unges fest-by, men i virkeligheden byder Sunny Beach på meget mere end et sprudlende og energisk natteliv.

Sunny Beach har en af Europas bedste strande med blødt sand og azurblåt badevand. Fra stranden og ind til byen ligger den vej, som bliver kaldt for blomstergården, her ligger et utal af restauranter, cafeer og barer. Inde i byens centrum er der mulighed for at shoppe, for her ligger byens Bazar. Sunny Beach byder på gode oplevelser for alle aldre. 

Suncharter tilbyder hoteller i forskellige kategorier, så der er noget for vennerne, kæresterne og familierne. 

Se Suncharters udvalg af hoteller her

 


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS