Skip to content

Lav dit eget personlige postkort med dine egne feriebilleder, og glæd familie og venner med et feriemide.

Husk næste gang du er på ferie.

Spar besværet med at finde det rigtige postkort i butikkerne og købe et frimærke – send i stedet et personligt e-postkort nemt og gratis fra Aalborg Lufthavns hjemmeside.

Alt du skal gøre er, at vælge layout, upload et-tre billeder og skrive din hilsen. Derefter kan du sende det på mail eller dele det med dine venner på Facebook.

Du kan lave dit postkort på både computer, mobil og tablet.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.