Højmark Rejsers store nyhed er fly fra Aalborg Lufthavn direkte til Salzburg den kommende vintersæson 2015.

Højmark Rejser er stolte over at præsentere fly fra Aalborg Lufthavn til alle nordjyder den kommende vinter. 

Det er flyselskabet NiKi, der skal flyve fra Aalborg til Salzburg den kommende vinter.

Der er afgang hver lørdag fra uge 3 til 10 til Salzburg, med en A320 og med en flyvetid på ca. 1 1/2 time, kan man hurtig være fremme på destinationen. Der er populære rejsemål som Wagrain, Schladming, Zell am See, Saalbach og Bad Gastein på tapetet.

- Vi har i et stykke tid overvejet Aalborg lufthavn som en mulighed og har valgt at tage springet nu, da vi de senere år har mærket en stor efterspørgsel fra nordjyder, der gerne vil flyve fra Aalborg, siger salgschef Majbritt Jensen fra Højmark Rejser.

- Vi har selvfølgelig også skelet til den positive udvikling Aalborg er inde i med flere og flere charter fly og vi tror at vi med vores ugentlig afgang til Salzburg vil kunne få adgang til nye kunder der gerne vil hurtig på ski.

- Udover at komme hurtigt på ski til vores populære destinationer vil det naturligvis også være en positiv faktor at Aalborg Lufthavn tilbyder gratis parkering, slutter salgschefen.

Søren Svendsen, direktør for Aalborg lufthavn har denne kommentar til nyheden; 

- Vi har i lang tid haft et ønske om, at kunne præsentere ski-charter fra Aalborg Lufthavn. Vi glæder os over, at det er branchens mest anerkendte selskab, der nu tilbyder skirejser fra Aalborg. Der skal lyde et stort velkommen.

Læs om ski-destinationerne her


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS