Skip to content

Nordjyderne har taget godt imod muligheden for at kunne flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til Costa de Almería i Sydspanien.

Der er således udsolgt på Bravo Tours jomfrutur til den nye destination på torsdag.

Costa de Almería var indtil for et år siden et nærmest ukendt ferierejsemål, som spanierne holdt for sig selv. Bravo Tours opdagede den spændende del af Andalusien, fik aftaler med nogle af kystens bedste hoteller og havde stor succes med charterfly fra Billund og København.

Nu er turen kommet til den nordjyske lufthavn, og Bravo Tours forventer, at 3.000 nordjyder i sommer vil nyde solen, nogle af Spaniens bedste tapasbarer og Andalusiens berømte seværdigheder.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.