Nordjyderne har taget godt imod muligheden for at kunne flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til Costa de Almería i Sydspanien.

Der er således udsolgt på Bravo Tours jomfrutur til den nye destination på torsdag.

Costa de Almería var indtil for et år siden et nærmest ukendt ferierejsemål, som spanierne holdt for sig selv. Bravo Tours opdagede den spændende del af Andalusien, fik aftaler med nogle af kystens bedste hoteller og havde stor succes med charterfly fra Billund og København.

Nu er turen kommet til den nordjyske lufthavn, og Bravo Tours forventer, at 3.000 nordjyder i sommer vil nyde solen, nogle af Spaniens bedste tapasbarer og Andalusiens berømte seværdigheder.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS