Skip to content

For få måneder siden annoncerede Turkish Airlines to nye flyvninger mellem Istanbul og Aalborg Lufthavn, og allerede nu har endnu en flyvning meldt sin ankomst. Med den nye flyvning er der i alt 6 afgange mellem Istanbul og Aalborg 

Kort før jul besluttede Turkish Airlines at indsætte den fjerde og femte ugentlige afgang med start d. 29 april, men allerede inden den fjerde og femte ugentlige afgang er påbegyndt, har selskabet valgt at indsætte den sjette ugentlige flyvning mellem Istanbul og Aalborg. 

Den nye, og sjette, ugentlige flyvning vil gå i luften fra d. 29. maj og vil flyve direkte til Istanbul fra Aalborg Lufthavn hver torsdag frem til udgangen af oktober. 

Ligesom ved den fjerde og femte ugentlige afgang skal der ved den nye afgang også flyves med et 155-sæders Boeing 737-fly. 

Hvis du vil læse mere om Istanbul, kan du gøre det her.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.