For få måneder siden annoncerede Turkish Airlines to nye flyvninger mellem Istanbul og Aalborg Lufthavn, og allerede nu har endnu en flyvning meldt sin ankomst. Med den nye flyvning er der i alt 6 afgange mellem Istanbul og Aalborg 

Kort før jul besluttede Turkish Airlines at indsætte den fjerde og femte ugentlige afgang med start d. 29 april, men allerede inden den fjerde og femte ugentlige afgang er påbegyndt, har selskabet valgt at indsætte den sjette ugentlige flyvning mellem Istanbul og Aalborg. 

Den nye, og sjette, ugentlige flyvning vil gå i luften fra d. 29. maj og vil flyve direkte til Istanbul fra Aalborg Lufthavn hver torsdag frem til udgangen af oktober. 

Ligesom ved den fjerde og femte ugentlige afgang skal der ved den nye afgang også flyves med et 155-sæders Boeing 737-fly. 

Hvis du vil læse mere om Istanbul, kan du gøre det her.


OBS: Vedr. rejser til udlandet henviser vi til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk. 
 


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS