Skip to content

Aalborg Lufthavn får de næste to fredage besøg af en gruppe yderst talentfulde unge musikere anført af forsanger og pianist Gregers L. Mogstad.

Hvis du skal ud at flyve fredag morgen 28. marts, så kan du allerede begynde at glæde dig. Her kommer Gregers med sit band The Groove og spiller musik fra deres nyeste udgivelseFriday Vibes.

- Vi spiller soulmusik blandet med jazzpop. I dagens anledning i et halvakustisk, afslappet set up. Folk kan glæde sig til en anderledes morgenoplevelse med nogen hyggelige sange, som gerne skulle sende dem godt afsted på weekend, lyder det fra Gregers

Det er original musik skrevet af Gregers L. Mogstad, og er fra min nyeste udgivelse Friday Vibes, som nok skal sparke weekenden i gang på allerbedste vis.

Besøg bandets hjemmeside her

Der er også en Facebook-side


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.