Norwegian indfører ungdomsbilletter

27. oktober 2014

Nu kan du som er mellem 12 og 26 år bestille ungdomsbilletter til en ekstra god pris til/fra København.

Læs nyheden

SunCharter åbner rejsemål fra Aalborg Lufthavn

24. oktober 2014

Det danske charterselskab, SunCharter, kunne i dag ved et pressemøde løfte sløret for fire dejlige rejsemål for deres kommende sommerprogram fra Aalborg Lufthavn.

Læs nyheden

Ny rute til Frankfurt med Lufthansa

22. oktober 2014

Med én mellemlanding er der nu forbindelser til mere end 200 Lufthansa - destinationer i hele verden fra Nordjylland

Læs nyheden

Flybilletter med Primera Air

20. oktober 2014

I vinterperioden er det nu muligt at bestille flybilletter hos Primera Air til tre kanariske øer, og derved selv skræddersy ferien med hotel eller egen feriebolig.

Læs nyheden

Godt nyt fra Bravo Tours

13. oktober 2014

Bravo Tours udvider deres program, så det fra maj bliver muligt for jyderne at flyve direkte til ferieøen, Lesbos samt at komme til den populære feriedestination, Gran Canaria allerede til vinter.

Læs nyheden

September 2014 blev god på trods af tilbagegang

2. oktober 2014

September måned er traditionelt én af de største måneder for Aalborg Lufthavn, og september 2014 er ingen undtagelse. Selv om det ikke lykkes at slå passagertallene for september 2013, som er den største måned nogensinde, gik september 2014 alligevel ind som den 3. største måned i lufthavnens 76 årige historie.

Læs nyheden

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS