Skip to content

Tak for anerkendelsen

25. september 2014

Aalborg Lufthavn har i år fået en flot 2. plads i Customer Centric undersøgelsen, som er den største analyse af sin art. Undersøgelsen omfatter i år 228 af landets største service- og retail virksomheder.

Læs nyheden

Ny charterrute fra Aalborg

24. september 2014

Til foråret åbner Star Tour ny direkte charterrute til Kap Verde fra Aalborg Lufthavn. Derfor bliver det nu også nordpå muligt at rejse til den smukke øgruppe ud fra Afrikas kyst.

Læs nyheden

Tenerife med Bravo Tours

11. september 2014

Bravo Tours åbner op for en ny rute til det populære og solrige Tenerife, som fra jul kommer jyderne til gode.

Læs nyheden

Fremgang i chartertrafikken

2. september 2014

Flere og flere charterrejsende tager bilen mod Aalborg Lufthavn for at parkere gratis og hoppe på flyet til én de mange charterdestinationer.

Læs nyheden

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.