Tak for anerkendelsen

25. september 2014

Aalborg Lufthavn har i år fået en flot 2. plads i Customer Centric undersøgelsen, som er den største analyse af sin art. Undersøgelsen omfatter i år 228 af landets største service- og retail virksomheder.

Læs nyheden

Ny charterrute fra Aalborg

24. september 2014

Til foråret åbner Star Tour ny direkte charterrute til Kap Verde fra Aalborg Lufthavn. Derfor bliver det nu også nordpå muligt at rejse til den smukke øgruppe ud fra Afrikas kyst.

Læs nyheden

Tenerife med Bravo Tours

11. september 2014

Bravo Tours åbner op for en ny rute til det populære og solrige Tenerife, som fra jul kommer jyderne til gode.

Læs nyheden

Fremgang i chartertrafikken

2. september 2014

Flere og flere charterrejsende tager bilen mod Aalborg Lufthavn for at parkere gratis og hoppe på flyet til én de mange charterdestinationer.

Læs nyheden

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS