Skip to content

Til foråret åbner Star Tour ny direkte charterrute til Kap Verde fra Aalborg Lufthavn. Derfor bliver det nu også nordpå muligt at rejse til den smukke øgruppe ud fra Afrikas kyst.

Det dejlige solsikre klima ud fra Afrikas kyst har altid været favoriseret af de danske rejsende. Først kunne man fra Aalborg rejse til de Kanariske øer, og nu bliver det også muligt – for første gang i lufthavnens historie at komme direkte til øgruppen, Kap Verde, med Star Tour. 

Star Tour er den eneste charteroperatør i Danmark, der flyver danskerne til det solrige ø-paradis. Der kommer i første omgang til at ligge to afgange i slutningen af marts, men der er store forventninger om at vende tilbage til næste sæson med endnu flere afgange fra Aalborg.  

Det direkte fly fra Aalborg Lufthavn flyver til øen Sal, hvor sol – og badeturismen florerer omkring landets mest veludviklede badeby, Santa Maria. Kap Verde er kendt for sit solrige og behagelige klima med temperaturer over 24 grader året rundt og ingen nedbør i forår/sommer perioden. Der er derfor garanti for den perfekte bade – og hyggeferie, hvor den altid strålende sol kan varme kroppen op efter en kold vinterperiode. Hvis der er brug for et afbræk fra solbadningen, tilbyder Kap Verde en fantastisk natur på de mange autentiske og uspolerede øer, som giver en enestående naturoplevelse, man sent vil glemme. Fra Sal er det muligt let at komme ud og opleve de unikke øer, hvor Star Tour tilbyder spændende kombinationsrejser i hele området.

Hvis du er til gåture på smukke endeløse strande, spændende udflugter i en skøn uspoleret natur og afslapning på førsteklasses ressorthoteller med fremragende faciliteter, så rejs med Star Tour til Kap Verde i slutningen af marts fra Aalborg Lufthavn.

Datoerne for de to afgange er henholdsvis den 24/3 og 31/3.

Book hos TUI


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.