Til foråret åbner Star Tour ny direkte charterrute til Kap Verde fra Aalborg Lufthavn. Derfor bliver det nu også nordpå muligt at rejse til den smukke øgruppe ud fra Afrikas kyst.

Det dejlige solsikre klima ud fra Afrikas kyst har altid været favoriseret af de danske rejsende. Først kunne man fra Aalborg rejse til de Kanariske øer, og nu bliver det også muligt – for første gang i lufthavnens historie at komme direkte til øgruppen, Kap Verde, med Star Tour. 

Star Tour er den eneste charteroperatør i Danmark, der flyver danskerne til det solrige ø-paradis. Der kommer i første omgang til at ligge to afgange i slutningen af marts, men der er store forventninger om at vende tilbage til næste sæson med endnu flere afgange fra Aalborg.  

Det direkte fly fra Aalborg Lufthavn flyver til øen Sal, hvor sol – og badeturismen florerer omkring landets mest veludviklede badeby, Santa Maria. Kap Verde er kendt for sit solrige og behagelige klima med temperaturer over 24 grader året rundt og ingen nedbør i forår/sommer perioden. Der er derfor garanti for den perfekte bade – og hyggeferie, hvor den altid strålende sol kan varme kroppen op efter en kold vinterperiode. Hvis der er brug for et afbræk fra solbadningen, tilbyder Kap Verde en fantastisk natur på de mange autentiske og uspolerede øer, som giver en enestående naturoplevelse, man sent vil glemme. Fra Sal er det muligt let at komme ud og opleve de unikke øer, hvor Star Tour tilbyder spændende kombinationsrejser i hele området.

Hvis du er til gåture på smukke endeløse strande, spændende udflugter i en skøn uspoleret natur og afslapning på førsteklasses ressorthoteller med fremragende faciliteter, så rejs med Star Tour til Kap Verde i slutningen af marts fra Aalborg Lufthavn.

Datoerne for de to afgange er henholdsvis den 24/3 og 31/3.

Book hos TUI


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS