Skip to content

Fra fredag d. 28. august skabes et kvindeunivers for enhver fashionista og modebevidst kvinde, når den første mbyM shop i Danmark åbnes - midt i Aalborg Lufthavn. 

Fra fredag d. 28. august vil det ikke blot være moderigtigt herretøj, der vil være at finde i Aalborg Lufthavn; En ny 60 kvm stor mbyM shop i Aalborg Lufthavn vil have et bredt udvalg af kvindetøj, der gør det muligt for modebevidste kvinder at fylde garderoben med lækre designs, der både indbyder til rå femininitet og skandinavisk coolness. 

I shoppen vil du altid finde den nyeste kollektion fra mbyM, så der er rig mulighed for at gå moderigtigt igennem årets forskellige sæsoner og foretage din rejse i de nyeste designs. 

Et kvindeunivers for den modebevidste kvinde 

mbyM er tøj til den modebevidste kvinde, der ønsker at føle sig godt tilpas i et kvalitetsrigt samt klassisk design. Endvidere er mbyMs kollektion designet i en yndefuld farvebase, hvor kvindens femininitet understreges i gennem nøje udvalgte, gennemgående sæsonfarver. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vort unikke mbyM kvindeunivers fra fredag d. 28. august i Aalborg Lufthavn. mbyM shoppen er en del af en større udvidelse af Aalborg Lufthavns shoppingområde.

Læs mere om mbyM og den nye Autumn Two Thousand Fifteen kollektion her.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til udlandet til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark fra udlandet.
Rejser du med KLM til Amsterdam kan du, som dansk statsborger, fra klokken kl. 04.30 på afrejsedagen blive testet gratis hos SOS International. For udenlandske passagerer er der selvbetaling. Hver morgen før KLM-afgang kører der en shuttlebus mellem terminalen og teststedet på p-pladsen. 
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn er det vigtigt, at du som passager kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn, som er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside ellers hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.