Mangler du at booke årets skiferie eller søger du østrigsk idyl? NIKI flyver til Salzburg hver lørdag. Billetter fra 1797 kr. tur/retur.

I de nordlige Alper midt i Europa ligger Mozart fødeby, Salzburg, som året rundt byder på spændende aktiviteter og kulturtilbud. Her finder du en spændende storby med unik arkitektur i naturskønne omgivelser.

Derudover er SalzburgerLand danskernes foretrukne vintersportsregion med mere end 2.000 km pister med i alt 22 skidestinationer deriblandt Saalbach, Wagrain og St. Johan. 

Stedet er kendt for sit varierende udbud vintersportstilbud, som henvender sig til alt fra nybegyndere til eksperter og familier. NIKI flyver til denne ferieperle hver lørdag, til en pris helt ned til 1797,- DKK tur/retur i perioden frem til 7. marts.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS