Skip to content

Mangler du at booke årets skiferie eller søger du østrigsk idyl? NIKI flyver til Salzburg hver lørdag. Billetter fra 1797 kr. tur/retur.

I de nordlige Alper midt i Europa ligger Mozart fødeby, Salzburg, som året rundt byder på spændende aktiviteter og kulturtilbud. Her finder du en spændende storby med unik arkitektur i naturskønne omgivelser.

Derudover er SalzburgerLand danskernes foretrukne vintersportsregion med mere end 2.000 km pister med i alt 22 skidestinationer deriblandt Saalbach, Wagrain og St. Johan. 

Stedet er kendt for sit varierende udbud vintersportstilbud, som henvender sig til alt fra nybegyndere til eksperter og familier. NIKI flyver til denne ferieperle hver lørdag, til en pris helt ned til 1797,- DKK tur/retur i perioden frem til 7. marts.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.