Skip to content

Åbningen af ruten mellem Aalborg og Frankfurt med Lufthansa nærmer sig, og fredag mødtes journalister og repræsentanter fra Lufthansa til et Media Roundtable i Aalborg Lufthavn.

I dag havde Lufthansa et pressemøde i Aalborg Lufthavn, hvor journalisterne mødte den danske landechef, Morten Balk og Martin Riecken, Director Corporate Communications Europe, begge fra Lufthansa. Interessen er stor for den nye rute mellem Aalborg og Frankfurt, kunne både Morten Balk og Martin Reicken berette.

Fra 30. marts flyver Lufthansa mellem Aalborg og Frankfurt to gange dagligt. Ruten er interessant for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, der enten skal til Frankfurt eller videre ud i Europa og resten af verden. Mange af de videre forbindelser fra Frankfurt ligger fortrinligt i forhold til rejsetidspunkterne fra Aalborg til Frankfurt, som ligger formiddag og tidlig aften.

Ruten betjenes to gange dagligt med Bombardier CRJ900 fly med 90 pladser og Business- og Economy Class.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.