Åbningen af ruten mellem Aalborg og Frankfurt med Lufthansa nærmer sig, og fredag mødtes journalister og repræsentanter fra Lufthansa til et Media Roundtable i Aalborg Lufthavn.

I dag havde Lufthansa et pressemøde i Aalborg Lufthavn, hvor journalisterne mødte den danske landechef, Morten Balk og Martin Riecken, Director Corporate Communications Europe, begge fra Lufthansa. Interessen er stor for den nye rute mellem Aalborg og Frankfurt, kunne både Morten Balk og Martin Reicken berette.

Fra 30. marts flyver Lufthansa mellem Aalborg og Frankfurt to gange dagligt. Ruten er interessant for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, der enten skal til Frankfurt eller videre ud i Europa og resten af verden. Mange af de videre forbindelser fra Frankfurt ligger fortrinligt i forhold til rejsetidspunkterne fra Aalborg til Frankfurt, som ligger formiddag og tidlig aften.

Ruten betjenes to gange dagligt med Bombardier CRJ900 fly med 90 pladser og Business- og Economy Class.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS