Skip to content

SUN-AIR øger fra Aalborg med Stavanger

11. juni 2015

Det danske luftfartsselskab Sun-Air, der flyver som British Airways franchisepartner, åbner den 27. august sin rute mellem Aalborg og Stavanger.

Læs nyheden

SAS med Fast Track i Aalborg

9. juni 2015

Den 9. juni kunne de første SAS kunder på gennem Fast Track i Aalborg Lufthavn. Det betyder, at SAS nu servicerer otte lufthavne i Skandinavien med Fast Track. I Danmark kan kunderne i Københavns Lufthavn og nu også Aalborg benytte sig af hurtigsporet.

Læs nyheden

Forrygende start på sommersæsonen

2. juni 2015

Det danske majvejr har ikke været prangende, og det har haft indflydelse på antallet af rejsende fra Aalborg Lufthavn. Det er igen udenrigs- og chartertrafikken der imponerer med flotte tal.

Læs nyheden

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.