Det danske luftfartsselskab Sun-Air, der flyver som British Airways franchisepartner, åbner den 27. august sin rute mellem Aalborg og Stavanger. 

Ruten får 5 ugentlige returafgange på alle hverdage. Der tilbydes en aftenafgang i begge retninger mellem Aalborg og Stavanger. Det er i tillæg til de 11 ugentlige returafgange, som Sun-Air i dag tilbyder mellem Aalborg og Oslo. Billetter kan bookes via ba.com eller alle rejsebureauer.

- Vi er glade for at kunne tilføje Stavanger til vores rutenetværk fra Jylland og oplever en stor efterspørgsel fra det nordjyske erhvervsliv. Der er brug for en regulær og direkte flyforbindelse mellem de to regioner, som traditionelt altid har haft meget tætte bånd. Stavangerområdet er en vækstmotor, og der er fortsat mange danskere, som er beskæftiget i offshore industrien på den norske vestkyst, udtaler Sun-Airs kommercielle direktør Kristian Tvergaard.

- Gode og effektive rejsemuligheder er forudsætningen for, at de lange og gode traditioner for samhandel og vidensudvikling mellem regionerne i Sydnorge og Nordjylland fortsat kan udvikles. Daglige fly- samt færgeafgange knytter regionerne endnu tættere til hinanden og vil styrke et værdifuldt og langsigtet samarbejde for erhvervsliv og organisationer hos begge parter,” siger rådgiver Harald Finnvik ved BusinessBroens kontor i Stavanger.

BusinessBroen er et omfattende beskæftigelses-, kompetence- og erhvervsudviklingssamarbejde mellem regionerne i det sydlige Norge og Nordjylland.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS