Med en endnu tidligere sæsonstart i 2016 fra Aalborg Lufthavn.

Det nordjyske charterrejsebureau SunCharter fortsætter sit indtog i Aalborg Lufthavn med nye udvidelser - denne gang af sæsonen til den populære tyrkiske ferieby Alanya.

- Vi starter allerede i uge 7 næste år, siger direktør Søren Kjellerup.

- Denne sæson er vores første i Alanya, og det går over al forventning - blandt andet fordi vi benytter den nye lufthavn i Gazipasa øst for Alanya. Det sparer fire timer i kedelig transfer og ventetid i lufthavnen.

Den tidlige start næste år skyldes blandt andet ønsker fra mange nordjyder, der har egen feriebolig i Alanya. Derfor gør vi det muligt at købe flybilletter på vore fly

- Uden at man behøver at betale for et hotelværelse i ferieperioden, siger Søren Kjellerup.

Alanya og omegn har ideelle betingelser og faciliteter til idrætstræningslejre, og SunCharter tilbyder træningsophold i fodbold, tennis og golf.

- Vi havde i år superligafodboldholdet fra Hobro i Tyrkiet i en uge inden sæsonstarten. Det har haft en afsmittende effekt i andre nordjyske fodboldklubber, der ønsker tilsvarende forberedelsesmuligheder næste år, siger Søren Kjellerup.

SunCharter benytter Europas mest kompakte golfområde i Belek. På de bedste af de 16 baner tilbyder man ud over individuelle golfferier blandt andet matchture for mellem 12 og 36 spillere samt træningsophold i foråret, inden de danske golfbaner er klar.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS