Med en endnu tidligere sæsonstart i 2016 fra Aalborg Lufthavn.

Det nordjyske charterrejsebureau SunCharter fortsætter sit indtog i Aalborg Lufthavn med nye udvidelser - denne gang af sæsonen til den populære tyrkiske ferieby Alanya.

- Vi starter allerede i uge 7 næste år, siger direktør Søren Kjellerup.

- Denne sæson er vores første i Alanya, og det går over al forventning - blandt andet fordi vi benytter den nye lufthavn i Gazipasa øst for Alanya. Det sparer fire timer i kedelig transfer og ventetid i lufthavnen.

Den tidlige start næste år skyldes blandt andet ønsker fra mange nordjyder, der har egen feriebolig i Alanya. Derfor gør vi det muligt at købe flybilletter på vore fly

- Uden at man behøver at betale for et hotelværelse i ferieperioden, siger Søren Kjellerup.

Alanya og omegn har ideelle betingelser og faciliteter til idrætstræningslejre, og SunCharter tilbyder træningsophold i fodbold, tennis og golf.

- Vi havde i år superligafodboldholdet fra Hobro i Tyrkiet i en uge inden sæsonstarten. Det har haft en afsmittende effekt i andre nordjyske fodboldklubber, der ønsker tilsvarende forberedelsesmuligheder næste år, siger Søren Kjellerup.

SunCharter benytter Europas mest kompakte golfområde i Belek. På de bedste af de 16 baner tilbyder man ud over individuelle golfferier blandt andet matchture for mellem 12 og 36 spillere samt træningsophold i foråret, inden de danske golfbaner er klar.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS