I sommeren 2016 holder Bravo Tours fast i både Kreta, Rhodos, Menorca, Azorerne og Alanya i Tyrkiet fra Aalborg Lufthavn, men nu bliver det også muligt at opleve evigt populære Mallorca, Malaga på den spanske solkyst og Tyrkiets mest eksklusive område, Kemer. 

Bravo Tours fortsætter med at flyve til både Kreta, Rhodos, Menorca, Azorerne og Alanya i Tyrkiet fra Aalborg Lufthavn i 2016, men der er også blevet plads til evigt populære Mallorca, storbyferie i Malaga ved Costa del Sol og eksklusive Kemer i Tyrkiet – sidstnævnte er helt nyt rejsemål hos Bravo Tours.  

- Med fem eksisterende rejsemål og tre nye giver vi virkelig nordjyderne mulighed for både nye og spændende rejseoplevelser, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours. 

Mallorca og Malaga på den spanske solkyst er velkendte rejsemål hos Bravo Tours, men nyt fra Aalborg Lufthavn, mens Kemer i Tyrkiet er helt nyt.

Kemer – ren drømmeferie

Kemer ligger lige ud til Middelhavet – og Bravo Tours’ direktør var ikke i tvivl om, det skulle være en del af sommerprogrammet. 

- Jeg faldt pladask for Tyrkiets eksklusive område, Kemer – den eksklusive marina, de hyggelige gader og dejlige strande. Det er virkelig luksus i særklasse, siger Peder Hornshøj. 

Han har valgt det bedste hotel i Kemer ud: Sherwood Club, og gjort det til en del af Primera Club, der er rejseselskabets nye hotelkoncept. Her føles ferie som ferie – konceptet har min. 4-stjernet hoteller, easy check-in and out, direkte transfer og meget mere.

- Vi har kvalitetsstemplet de mest familievenlige hoteller, så nu er det let at vælge rigtigt, siger Peder Hornshøj. 


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS