Skip to content

Rejsende med Norwegian kan fremover få adgang til Fast Track i Aalborg Lufthavn

Passagerer med Flexbillet, rejsende med Norwegian, kan fremover benytte sig af Fast Track i Aalborg Lufthavn. Flyselskabet ønsker at kunne tilbyde sine passagerer at komme nemt og hurtigt gennem security, hvilket blandt andet er en fordel for forretningsrejsende. 

”Vi får fortsat et bedre greb om business-segmentet og med introduktionen af Fast Track i Aalborg Lufthavn samt vores gratis WiFi, billige billetter og nye fly, har vi et meget konkurrencedygtigt produkt, udtaler salgschef ved Norwegian Danmark”, Frank Nordbjerg Olesen. 

Passagerer, rejsende med en anden billettype, kan også tilkøbe sig adgang til Fast Track på Norwegians hjemmeside uanset billettype. Derudover tilbydes passagerer med en firmaaftale ligeledes gratis adgang til Fast Track resten af 2015. På Norwegians hjemmeside har virksomheder mulighed for gratis at oprette en firmaaftale med flyselskabet. 


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til udlandet til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark fra udlandet.
Rejser du med KLM til Amsterdam kan du, som dansk statsborger, fra klokken kl. 04.30 på afrejsedagen blive testet gratis hos SOS International. For udenlandske passagerer er der selvbetaling. Hver morgen før KLM-afgang kører der en shuttlebus mellem terminalen og teststedet på p-pladsen. 
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn er det vigtigt, at du som passager kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn, som er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside ellers hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.