Rejsende med Norwegian kan fremover få adgang til Fast Track i Aalborg Lufthavn

Passagerer med Flexbillet, rejsende med Norwegian, kan fremover benytte sig af Fast Track i Aalborg Lufthavn. Flyselskabet ønsker at kunne tilbyde sine passagerer at komme nemt og hurtigt gennem security, hvilket blandt andet er en fordel for forretningsrejsende. 

”Vi får fortsat et bedre greb om business-segmentet og med introduktionen af Fast Track i Aalborg Lufthavn samt vores gratis WiFi, billige billetter og nye fly, har vi et meget konkurrencedygtigt produkt, udtaler salgschef ved Norwegian Danmark”, Frank Nordbjerg Olesen. 

Passagerer, rejsende med en anden billettype, kan også tilkøbe sig adgang til Fast Track på Norwegians hjemmeside uanset billettype. Derudover tilbydes passagerer med en firmaaftale ligeledes gratis adgang til Fast Track resten af 2015. På Norwegians hjemmeside har virksomheder mulighed for gratis at oprette en firmaaftale med flyselskabet. 


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS