Skip to content

Rejsende med Norwegian kan fremover få adgang til Fast Track i Aalborg Lufthavn

Passagerer med Flexbillet, rejsende med Norwegian, kan fremover benytte sig af Fast Track i Aalborg Lufthavn. Flyselskabet ønsker at kunne tilbyde sine passagerer at komme nemt og hurtigt gennem security, hvilket blandt andet er en fordel for forretningsrejsende. 

”Vi får fortsat et bedre greb om business-segmentet og med introduktionen af Fast Track i Aalborg Lufthavn samt vores gratis WiFi, billige billetter og nye fly, har vi et meget konkurrencedygtigt produkt, udtaler salgschef ved Norwegian Danmark”, Frank Nordbjerg Olesen. 

Passagerer, rejsende med en anden billettype, kan også tilkøbe sig adgang til Fast Track på Norwegians hjemmeside uanset billettype. Derudover tilbydes passagerer med en firmaaftale ligeledes gratis adgang til Fast Track resten af 2015. På Norwegians hjemmeside har virksomheder mulighed for gratis at oprette en firmaaftale med flyselskabet. 


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.