Bravo Tours’ pressemøde, den 27. april i Aalborg Lufthavn, bød på spændende rejsenyheder, hvor den største nyhed var, at du nu kan komme på badeferie og safari i Afrika – direkte fra Aalborg.

Peder Hornshøj, Bravo Tours' direktør, kunne stolt præsentere deres rejseprogram, hvor blandt andet Mallorca kommer til at pryde sommeren – mens De Kanariske Øer, De Dansk Vestindiske Øer og ikke mindst safarirejser til Kenya kommer til at pryde vinterprogrammet.

Fra den 17. januar 2017 kan danskerne komme på badeferie og safari med et direkte fly fra Aalborg Lufthavn til Mombasa i det sydlige Kenya. Det er en flyvetur, der alt i alt tager knap 11 timer, hvorefter du befinder dig i verdens bedste safariland – boende på et hotel direkte på stranden.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Kenya. Det er ganske enkelt her, jeg har haft mine største ferieoplevelser – fordi kombinationen af verdens bedste safariland og ren paradisferie findes lige her, siger Peder Hornshøj.

Der er 12 forskellige safarier at vælge imellem, med enten to, fire, fem eller syv dage ud af de 14 dage, du er afsted. Under safaridagene bor du i komfortable lodges og telte, så du for alvor kommer til at føle atmosfæren på savannen. 

Bravo Tours har fire afgange med to ugers mellemrum og benytter Primera Airs Boeing 737-800 fly på ruten, hvor der er plads til 176 rejsende.

Udover Kenya-ruten, kan de solglade danskere også nyde godt af de fantastiske kanariske øer og De Dansk Vestindiske Øer, hvor Bravo Tours vil fejre 100-årsdagen for USA's overtagelse af øerne.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS