Efter stor efterspørgsel på spanske rejsemål, har Norwegian udvidet rejseperioden for ruten mellem Aalborg og Alicante – således at det bliver en helårsrute. Derudover indsættes endnu en ugentlig afgang i vinterperioden på Aalborg-Malaga ruten. 

I en årrække har det været muligt i forår/sommersæsonen at flyve med Norwegian direkte fra Aalborg Lufthavn til den populære ferieby, Alicante. Med én afgang fra Aalborg hver lørdag, var det planen, at den sidste afgang for sæsonen skulle være i efteråret, men en stor efterspørgsmål på ruten har fået Norwegian til at udvide rejseperioden markant. Dette betyder, at den direkte sommerrute bliver en helårsrute – til glæde for solhungrende danskere i vintersæsonen.

- Vi har fra vores passagerer oplevet en kraftigt stigende interesse for spanske rejsemål, og derfor er nyheden om, at Norwegians rute til Alicante nu bliver en helårsrute, meget velkommen, siger Søren Svendsen, direktør i Aalborg Lufthavn.   

Flere afgange på Malaga-ruten

Foruden udvidelsen af Alicante-ruten, indsætter Norwegian én ekstra ugentlig direkte afgang fra Aalborg til Malaga i vinterperioden. Således kan rejsende nu hele året rundt flyve til Malaga to gange om ugen – torsdag og søndag i sommerprogrammet og tirsdag og lørdag i vinterprogrammet. 

- Vi har oplevet en rigtig stor efterspørgsel på vores spanske ruter fra Aalborg. Over en længere periode har vi på ruterne til Alicante, Malaga og Mallorca oplevet, at over 90 procent af sæderne har været booket, forklarer Norwegians kommercielle direktør, Thomas Ramdahl, om udvidelserne.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS