Skip to content

Efter stor efterspørgsel på spanske rejsemål, har Norwegian udvidet rejseperioden for ruten mellem Aalborg og Alicante – således at det bliver en helårsrute. Derudover indsættes endnu en ugentlig afgang i vinterperioden på Aalborg-Malaga ruten. 

I en årrække har det været muligt i forår/sommersæsonen at flyve med Norwegian direkte fra Aalborg Lufthavn til den populære ferieby, Alicante. Med én afgang fra Aalborg hver lørdag, var det planen, at den sidste afgang for sæsonen skulle være i efteråret, men en stor efterspørgsmål på ruten har fået Norwegian til at udvide rejseperioden markant. Dette betyder, at den direkte sommerrute bliver en helårsrute – til glæde for solhungrende danskere i vintersæsonen.

- Vi har fra vores passagerer oplevet en kraftigt stigende interesse for spanske rejsemål, og derfor er nyheden om, at Norwegians rute til Alicante nu bliver en helårsrute, meget velkommen, siger Søren Svendsen, direktør i Aalborg Lufthavn.   

Flere afgange på Malaga-ruten

Foruden udvidelsen af Alicante-ruten, indsætter Norwegian én ekstra ugentlig direkte afgang fra Aalborg til Malaga i vinterperioden. Således kan rejsende nu hele året rundt flyve til Malaga to gange om ugen – torsdag og søndag i sommerprogrammet og tirsdag og lørdag i vinterprogrammet. 

- Vi har oplevet en rigtig stor efterspørgsel på vores spanske ruter fra Aalborg. Over en længere periode har vi på ruterne til Alicante, Malaga og Mallorca oplevet, at over 90 procent af sæderne har været booket, forklarer Norwegians kommercielle direktør, Thomas Ramdahl, om udvidelserne.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til udlandet til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark fra udlandet.
Rejser du med KLM til Amsterdam kan du, som dansk statsborger, fra klokken kl. 04.30 på afrejsedagen blive testet gratis hos SOS International. For udenlandske passagerer er der selvbetaling. Hver morgen før KLM-afgang kører der en shuttlebus mellem terminalen og teststedet på p-pladsen. 
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn er det vigtigt, at du som passager kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn, som er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside ellers hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.