Direkte til Antalya med SunExpress

Fra slutningen af maj flyver SunExpress direkte fra Aalborg til Antalya frem til oktober - med to ugentlige afgange fra den 28. juni til 10. august.

Det tysk-tyrkiske flyselskab, SunExpress, vil fra den 25. maj 2017 flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til Antalya i Tyrkiet. De starter op med en enkelt ugentlig afgang, men fra den 28. juni til 10. august vil der være to ugentlige afgange til den tyrkiske sydkyst. Derefter vil der være en ugentlig afgang frem til den 19. oktober.

- Vi er glade for, at SunExpress vil flyve direkte til Antalya i sommerperioden fra Aalborg Lufthavn, hvorfra danskerne nemt kan komme ud til de mange populære tyrkiske feriebyer, for eksempel Alanya og Side. Der er også rigtig mange nordjyder, der har et sommerhus dernede, så der har været et marked efter Turkish Airlines, der skulle løftes, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

SunExpress vil benytte fly af typen Boeing 737-800, der har plads til 189 passagerer. Samlet vil der fra Aalborg Lufthavn være 29 returflyvninger, svarende til 10.962 sæder. Afgangene vil ligge onsdag og torsdag med afgang klokken 20.15 fra Aalborg.

Der kan købes billetter på SunExpress' hjemmeside.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS