Primera Air med flere afgange fra Aalborg

Primera Air annoncerer et udvidet program for sommeren 2017 - med et stort antal ugentlige afgange til Malaga og Mallorca.

Fra sommeren 2017, står Primera Air klar med en meget stor udvidelse af deres sommerprogram på rejser til de populære feriedestinationer, Malaga og Mallorca.

Frekvensen på ruterne går fra én ugentlig afgang til hver af rejsemålene til to ugentlige afgange til Mallorca og hele tre afgange om ugen til Malaga. Derved forhøjes kapaciteten på ruterne markant og Primera Air kommer til at kunne sende mange flere passagerer billigt sydpå til sommer - til priser, der i øjeblikket ligger helt ned til 399 kroner for en enkeltbillet.

- Vi er glade for at kunne tilbyde et bedre produkt til vores kunder i Aalborg fra sommeren 2017. Med denne forbedrede flyveplan til Malaga og Mallorca kan du vælge mellem alt fra en hurtig weekendtur til en lang ferie til disse fantastiske destinationer. Vi er virkelig stolte af at være en af de største operatører i det nordlige Danmark og sætter stor pris på den påskønnelse, vi møder hos vores kunder. Med vores lave priser bliver det at rejse en dejlig vane, siger Vicedirektør for salg og marketing i Primera Air, Anastasija Visnakova.

Udover de mange ugentlige afgange til de spanske destinationer, fortsætter Primera Air sine fredagsafgange til både Chania/Kreta og Rhodos. 


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS