Skip to content

Det bliver nu igen muligt at komme på ferie til den populære charterdestination, Cypern – direkte fra Aalborg Lufthavn med Star Tour. 

Til stor glæde for mange rejseglade jyder, har Star Tour nu kunnet afsløre, at de fra august indsætter en charterrute til den solrige ø, Cypern. Sensommeren og efteråret byder derfor på en skøn mulighed for at komme på solferie til en af de mest populære rejsemål for danskere – med et direkte fly fra Aalborg.

Det er to år siden, at Star Tour sidst fløj til Cypern fra Aalborg, og det er derfor en rute, der har været savnet. Det er blandt andet de flotte hoteller, bløde sandstrande og turkisblå hav, der har trukket feriegæster til øen. Derudover, så betegnes Cypern også som en af de mest solsikre øer i Middelhavet, og så har de Europas reneste badevand.

Endnu mere Cypern til næste år

I år vil Star Tour flyve til Cypern fra den 26. august til den 14. oktober, men allerede til næste år kommer ruten til at løbe hen over hele sommerperioden. Star Tour vil nemlig flyve chartergæster til Cypern fra den 26. maj til den 13. oktober, så hvis ferien i år er planlagt, så kan du allerede nu planlægge en rejse til Cypern til næste år.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.