Det bliver nu igen muligt at komme på ferie til den populære charterdestination, Cypern – direkte fra Aalborg Lufthavn med Star Tour. 

Til stor glæde for mange rejseglade jyder, har Star Tour nu kunnet afsløre, at de fra august indsætter en charterrute til den solrige ø, Cypern. Sensommeren og efteråret byder derfor på en skøn mulighed for at komme på solferie til en af de mest populære rejsemål for danskere – med et direkte fly fra Aalborg.

Det er to år siden, at Star Tour sidst fløj til Cypern fra Aalborg, og det er derfor en rute, der har været savnet. Det er blandt andet de flotte hoteller, bløde sandstrande og turkisblå hav, der har trukket feriegæster til øen. Derudover, så betegnes Cypern også som en af de mest solsikre øer i Middelhavet, og så har de Europas reneste badevand.

Endnu mere Cypern til næste år

I år vil Star Tour flyve til Cypern fra den 26. august til den 14. oktober, men allerede til næste år kommer ruten til at løbe hen over hele sommerperioden. Star Tour vil nemlig flyve chartergæster til Cypern fra den 26. maj til den 13. oktober, så hvis ferien i år er planlagt, så kan du allerede nu planlægge en rejse til Cypern til næste år.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS