Fra den 27. marts vil Turkish Airlines flyve 5 gange ugentligt direkte fra Aalborg Lufthavn til Istanbul. Der er derfor ikke længere et stop i Billund.

Turkish Airlines har siden 2012 fløjet mellem Aalborg og Istanbul, hvor nogle af flyvningerne har været med et kort stop i Billund. Det er fra den 27. marts ikke længere en realitet, da Turkish Airlines i stedet kun har direkte flyvninger imellem Aalborg og Istanbul - 5 gange om ugen.

Det nye fokus på direkte afgange til Istanbul, gør at du som rejsende vil opleve en kortere rejsetid, da du slipper for opholdet i Billund. Det betyder, at du endnu hurtigere kan komme ud i verden. Fra lufthavnen i Istanbul kan du nemlig nemt komme direkte videre til mange skønne destinationer.

Med Turkish Airlines kan du blandt andet finde gode forbindelser til Maldiverne, Miami, Bangkok og Singapore - med kun ét enkelt stop i Istanbul fra Aalborg Lufthavn.

Derudover er Istanbul en storby, der på højde med andre storbyer som London og Amsterdam, byder på gode shoppingmuligheder, flotte seværdigheder og kulinariske oplevelser i særklasse.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS