Fra den 27. marts vil Turkish Airlines flyve 5 gange ugentligt direkte fra Aalborg Lufthavn til Istanbul. Der er derfor ikke længere et stop i Billund.

Turkish Airlines har siden 2012 fløjet mellem Aalborg og Istanbul, hvor nogle af flyvningerne har været med et kort stop i Billund. Det er fra den 27. marts ikke længere en realitet, da Turkish Airlines i stedet kun har direkte flyvninger imellem Aalborg og Istanbul - 5 gange om ugen.

Det nye fokus på direkte afgange til Istanbul, gør at du som rejsende vil opleve en kortere rejsetid, da du slipper for opholdet i Billund. Det betyder, at du endnu hurtigere kan komme ud i verden. Fra lufthavnen i Istanbul kan du nemlig nemt komme direkte videre til mange skønne destinationer.

Med Turkish Airlines kan du blandt andet finde gode forbindelser til Maldiverne, Miami, Bangkok og Singapore - med kun ét enkelt stop i Istanbul fra Aalborg Lufthavn.

Derudover er Istanbul en storby, der på højde med andre storbyer som London og Amsterdam, byder på gode shoppingmuligheder, flotte seværdigheder og kulinariske oplevelser i særklasse.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS