Vinterferie med Primera Air

Flyv fra Aalborg Lufthavn direkte ned til varmen med Primera Air – og hold ferie på din måde ved en af de  solrige destinationer.

I vinterperioden flyver Primera Air direkte fra Aalborg Lufthavn ned til de populære destinationer, Tenerife og Gran Canaria. Med Primera Air får du friheden til selv at vælge til og fra, så din ferie bliver lige præcis, som du ønsker den.

Med Primera Air's stærke priser på flybilletter til og fra sydens sol, er der penge at spare, hvis du selv arrangerer dit hotelophold.

Med 350 solskinsdage om året er Gran Canaria en oplagt feriedestination for dig, der ønsker at blive varmet igennem. Den solrige ø er en fryd for øjet og sjælen, og giver dig rig mulighed for at slappe af sammen med familien. Ved de mange strande tiltrækkes surfere af de høje bølger, og i de frodige dale er der rig mulighed for at vandre i smukke omgivelser. Gran Canaria byder på mange oplevelser for hele familien.

Også Tenerife byder på en afslappende ferie med familien, hvor der er turkisblåt hav og gyldent sand. Øens hovedstad Santa Cruz er en spændende by, der byder på mange hyggelige caféer og fine shoppingmuligheder.


OBS: Vedr. rejser til udlandet henviser vi til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk. 
 


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS