Skip to content

Vinterferie med Primera Air

Flyv fra Aalborg Lufthavn direkte ned til varmen med Primera Air – og hold ferie på din måde ved en af de  solrige destinationer.

I vinterperioden flyver Primera Air direkte fra Aalborg Lufthavn ned til de populære destinationer, Tenerife og Gran Canaria. Med Primera Air får du friheden til selv at vælge til og fra, så din ferie bliver lige præcis, som du ønsker den.

Med Primera Air's stærke priser på flybilletter til og fra sydens sol, er der penge at spare, hvis du selv arrangerer dit hotelophold.

Med 350 solskinsdage om året er Gran Canaria en oplagt feriedestination for dig, der ønsker at blive varmet igennem. Den solrige ø er en fryd for øjet og sjælen, og giver dig rig mulighed for at slappe af sammen med familien. Ved de mange strande tiltrækkes surfere af de høje bølger, og i de frodige dale er der rig mulighed for at vandre i smukke omgivelser. Gran Canaria byder på mange oplevelser for hele familien.

Også Tenerife byder på en afslappende ferie med familien, hvor der er turkisblåt hav og gyldent sand. Øens hovedstad Santa Cruz er en spændende by, der byder på mange hyggelige caféer og fine shoppingmuligheder.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.