Rejs med Star Tour til Sardinien i september

Star Tour flyver dig fra Aalborg Lufthavn til Sardinien onsdage i september: Den 21. og 28. kan du komme ned og opleve en ø omgivet af den smukkeste natur.

Hele september flyver Star Tour dig ned i varmen - direkte fra Aalborg. Er du på jagt efter naturskønne omgivelser og azurblå hav, har Sardinien det hele. Dette smukke sted er en af Middelhavets uspolerede øer, hvor tempoet er roligt og solen står højt.

Søger du derimod at få pulsen lidt op, byder øen ligeledes på vandreture, vandsport og snorkling. Hele familien kan også tage på delfinsafari, hvor I kommer helt tæt på dyrene. Sardinien byder på det hele - både for store og små!

Sidste afgang med Star Tour er den 28. september.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS