Skip to content

Rejs med Star Tour til Sardinien i september

Star Tour flyver dig fra Aalborg Lufthavn til Sardinien onsdage i september: Den 21. og 28. kan du komme ned og opleve en ø omgivet af den smukkeste natur.

Hele september flyver Star Tour dig ned i varmen - direkte fra Aalborg. Er du på jagt efter naturskønne omgivelser og azurblå hav, har Sardinien det hele. Dette smukke sted er en af Middelhavets uspolerede øer, hvor tempoet er roligt og solen står højt.

Søger du derimod at få pulsen lidt op, byder øen ligeledes på vandreture, vandsport og snorkling. Hele familien kan også tage på delfinsafari, hvor I kommer helt tæt på dyrene. Sardinien byder på det hele - både for store og små!

Sidste afgang med Star Tour er den 28. september.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.