Alicante vender tilbage i 2018

Efter en vinterpause vender Norwegians direkte rute fra Aalborg til Alicante tilbage - med opstart den 25. marts 2018 og løbende til og med 21. oktober 2018.

Fra marts 2018 bliver det igen muligt for danskerne at flyve direkte til spanske Alicante fra Aalborg Lufthavn. Dette sker efter en vinterpause, hvor det nu er officielt, at Alicante-ruten vil være at finde i Norwegians flyprogram for sommeren 2018. Efterspørgslen for direkte afgange til spanske destinationer har været stigende de seneste år, hvor flere danskere har lejligheder i blandt andet Malaga og Alicante. Derfor er sommerruten til Alicante til stor glæde for specielt nordjyder, der jævnligt holder ferie i Spanien.

 Ruten løber fra søndag den 25. marts til og med søndag den 21. oktober, og det er allerede nu muligt at købe billetter på Norwegians hjemmeside.   

Alicante har nogle af Spaniens skønneste badestrande, men er samtidig en by med masser af liv, hvilket giver mulighed for masser af oplevelser for hele familien. Læs mere om Alicante.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS