Større fly på Aalborg-Oslo ruten

SUN-AIR, der opererer som British Airways franchisepartner,  indsætter fra mandag den 8. januar permanent en 32-personers Dornier 328 Jet på Aalborg-Oslo ruten. Derved styrkes kapaciteten markant samtidig med, at komforten og rejsetiden optimeres.

Rejsende fra Aalborg Lufthavn har i en årrække kunne flyve direkte til Oslo med SUN-AIR. Indtil nu har det været SUN-AIR’s 18-personers British Airways branded-fly, Jetstream 31/32, der har fløjet folk til Norges hovedstad, men fra mandag den 8. januar erstattes de nuværende fly med den markant større 32-personers Dornier 328 Jet.

Med det nye fly på ruten kan SUN-AIR udbyde et langt større antal sæder og skabe ekstra komfort for de rejsende.

Flyet har udover de 14 ekstra siddepladser også en længere rækkevidde og, med de to jetmotorer, en tophastighed på 720 kilometer i timen. Dette er hele 210 kilometer i timen mere end det tomotoret-turboprop passagerfly, Jetstream 31/32, hvorfor rejsetiden også bliver optimeret fra den 8. januar.

Læs om Oslo


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS