Ny sommerdestination med Spies

I det kommende sommerprogram, vil Spies for første gang flyve sommergæster til den græske ø, Mytilini - direkte fra Aalborg Lufthavn.

Spies har den kommende sommer seks rejsemål fra Aalborg Lufthavn - med populære destinationer som Mallorca og Kreta, men i 2017 er der endnu en græsk sol-ø på sommerprogrammet. Der er tale om Grækenlands tredjestørste ø, Mytilini, som også går under navnet Lesbos.

- Vi får igen i år afgange til Mytilini fra København og nu altså også fra Aalborg. Øen har et meget stort stampublikum, der kommer år efter år. Sidste sommer havde vi mange nordjyder, som valgte den lange tur via København for at kunne flyve til deres favoritø. Fra Aalborg bliver det flyselskabet Jettime, der hver uge stiller med et Boeing 737-fly med plads til 148 passagerer, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Det første fly til ferieøen, Mytilini, letter torsdag den 22. juni om eftermiddagen – sidste flyvning gennemføres torsdag den 3. august. Der bliver plads til 1.036 gæster på de i alt syv afgange fra Aalborg Lufthavn.

Mytilini tæller ca. 86.000 indbyggere, hvor Spies’ seks rejsemål ligger omkring en times kørsel fra lufthavnen nær Mytilini by og tæller områder som f.eks. historiske Molivos, Skala Kallonis og Plomari. Den smukke natur på øen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Kystlinjen måler hele 320 kilometer og rummer mange fine sandstrande.

Priserne starter ved 3.999 kr. for en uge med hotel og fly. Her bor man på hotel Marianthi i Molivos.

Book din rejse på Spies' hjemmeside.

Læs mere om Mytilini. 


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS