Skip to content

Ny sommerdestination med Spies

I det kommende sommerprogram, vil Spies for første gang flyve sommergæster til den græske ø, Mytilini - direkte fra Aalborg Lufthavn.

Spies har den kommende sommer seks rejsemål fra Aalborg Lufthavn - med populære destinationer som Mallorca og Kreta, men i 2017 er der endnu en græsk sol-ø på sommerprogrammet. Der er tale om Grækenlands tredjestørste ø, Mytilini, som også går under navnet Lesbos.

- Vi får igen i år afgange til Mytilini fra København og nu altså også fra Aalborg. Øen har et meget stort stampublikum, der kommer år efter år. Sidste sommer havde vi mange nordjyder, som valgte den lange tur via København for at kunne flyve til deres favoritø. Fra Aalborg bliver det flyselskabet Jettime, der hver uge stiller med et Boeing 737-fly med plads til 148 passagerer, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Det første fly til ferieøen, Mytilini, letter torsdag den 22. juni om eftermiddagen – sidste flyvning gennemføres torsdag den 3. august. Der bliver plads til 1.036 gæster på de i alt syv afgange fra Aalborg Lufthavn.

Mytilini tæller ca. 86.000 indbyggere, hvor Spies’ seks rejsemål ligger omkring en times kørsel fra lufthavnen nær Mytilini by og tæller områder som f.eks. historiske Molivos, Skala Kallonis og Plomari. Den smukke natur på øen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Kystlinjen måler hele 320 kilometer og rummer mange fine sandstrande.

Priserne starter ved 3.999 kr. for en uge med hotel og fly. Her bor man på hotel Marianthi i Molivos.

Book din rejse på Spies' hjemmeside.

Læs mere om Mytilini. 


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.