Ekstra afgange fra Aalborg til Bornholm

Den nye direkte sommerrute fra Aalborg til Bornholm har fået så stor succes, at DAT nu har besluttet at indsætte ekstra afgange den 15., 19. og 22. oktober.

Den 15. juni 2017 åbnede den nye sommerrute fra Aalborg til Bornholm, hvor DAT kunne sende et helt fyldt fly afsted til solskinsøen. Siden da er ruten blev taget rigtig godt imod af jyderne og bornholmerne, og ruten må siges at være en succes med 90 procent af alle billetter solgt. Den store medfart ruten har fået har givet DAT anledning til at indsætte seks ekstra afgange mellem Rønne og Aalborg.

​"Vi er meget positive over den modtagelse ruten har fået, og belægningen på over 90 procent er kommet bag på selv os", udtaler direktør i DAT, Jesper Rungholm. 

De ekstra afgange kommer til at ligge i skolernes efterårsferie fra den 15. til den 22. oktober. 

“Vi er rigtig glade for den fantastiske succes som Danish Air Transport har haft med den nye indenrigsrute fra Aalborg til Bornholm. Jeg er sikker på, at selskabets hurtige beslutning om også at flyve på ruten i efterårsferien vil glæde mange nordjyder og bornholmere.” udtaler Aalborg Lufthavns direktør, Søren Svendsen.

De ekstra afgange betyder, at der nu bliver flere muligheder for at afholde ferie på Bornholm i år - efter en kort pause fra den 17. september.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS