Ekstra afgange fra Aalborg til Bornholm

Den nye direkte sommerrute fra Aalborg til Bornholm har fået så stor succes, at DAT nu har besluttet at indsætte ekstra afgange den 15., 19. og 22. oktober.

Den 15. juni 2017 åbnede den nye sommerrute fra Aalborg til Bornholm, hvor DAT kunne sende et helt fyldt fly afsted til solskinsøen. Siden da er ruten blev taget rigtig godt imod af jyderne og bornholmerne, og ruten må siges at være en succes med 90 procent af alle billetter solgt. Den store medfart ruten har fået har givet DAT anledning til at indsætte seks ekstra afgange mellem Rønne og Aalborg.

​"Vi er meget positive over den modtagelse ruten har fået, og belægningen på over 90 procent er kommet bag på selv os", udtaler direktør i DAT, Jesper Rungholm. 

De ekstra afgange kommer til at ligge i skolernes efterårsferie fra den 15. til den 22. oktober. 

“Vi er rigtig glade for den fantastiske succes som Danish Air Transport har haft med den nye indenrigsrute fra Aalborg til Bornholm. Jeg er sikker på, at selskabets hurtige beslutning om også at flyve på ruten i efterårsferien vil glæde mange nordjyder og bornholmere.” udtaler Aalborg Lufthavns direktør, Søren Svendsen.

De ekstra afgange betyder, at der nu bliver flere muligheder for at afholde ferie på Bornholm i år - efter en kort pause fra den 17. september.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS