Skip to content

SUN-AIR tilbyder dobbelt Avios-point på Aalborg-Oslo

Fra den 1. september til og med 31. december 2017 tilbyder SUN-AIR dobbelt Avios-point på flyvninger mellem Aalborg og Oslo for British Airways Executive Club-medlemmer.

SUN-AIR flyver 11 gange ugentlig fra Aalborg til Oslo og tilbyder nu alle medlemmer af British Airways Executive Club at optjene dobbelt Avios-point på alle rejser foretaget mellem Aalborg og Oslo samt vice versa i perioden fra 1. september til og med 31. december 2017.

Avios-point er rejsebelønnings-point, du modtager hver gang du som British Airways Executive Club-medlem flyver, booker hotel eller lejer en bil igennem flyselskabet. Dine Avios-point kan bruges på dine fremtidige rejser og jo mere du rejser, jo flere fordele får du som medlem.

Tilbuddet gælder alle eksisterende samt nye medlemmer, hvor du også kan hente point til normal sats fra dine tidligere rejser – tre måneder tilbage.

Medlemskabet er helt ideelt til dig, der rejser meget og derved kan optjene en masse point til en billig ferie med familien.

Følg linket for mere info om British Airways Executive Club. www.britishairways.com/en-gb/executive-club

Læs også mere om AVIOS på www.avios.com


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.