Skip to content

Direkte til Hurghada med Bravo Tours

Rejsebureauet Bravo Tours er på banen med endnu en charternyhed fra Aalborg Lufthavn - nemlig egyptiske Hurghada, der fra vinteren 2018/19 giver solgaranti til danskerne.

I vintersæsonen 2018/19 bliver det nu muligt for solglade danskere at tage på charterferie til Egypten - direkte fra Aalborg Lufthavn. Bravo Tours har nemlig i dag offentliggjort, at de tilføjer Hurghada i Egypten til vinterprogrammet, der er en feriedestination med mange fordele.

- Hurghada er først og fremmest et solsikkert valg, dernæst er det fuld af spændende oplevelser - lige fra dykkermuligheder til spændende historie ved pyramiderne og sidst, men ikke mindst er det prisbilligt. Her får man et godt resort med All Inclusive og mange faciliteter til det samme, som en ferielejlighed uden pension koster på De Kanariske Øer. Det er mange fordele ved ét rejsemål, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør for Bravo Tours.

Selskabet har i forvejen mange spanske og græske feriedestinationer i det kommende sommerprogram og flere af De Kanariske Øer på vinterens rejseprogram, hvor Hurghada bliver det nyeste skud på stammen.

Bravo Tours flyver direkte til Hurghada fra den 19. oktober 2018 til den 5. april 2019, og du kan allerede nu bestille rejser på Bravo Tours hjemmeside.


Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com