Skip to content

Direkte til Bornholm hele sommeren

Den direkte rute fra Aalborg til Bornholm er tilbage i 2018 med et fuldt sommerprogram. DAT flyver til solskinsøen to gange om ugen hele sommeren fra maj til oktober samt i påsken og op til Store Bededag.  

I sommeren 2017 blev den direkte rute fra Aalborg til Bornholm taget rigtig godt imod af de jyske rejsende, hvor mange fyldte fly fløj til og fra solskinsøen. Det resulterede i ekstra afgange i efterårsferien og juleferien. I 2018 vender ruten stærkt tilbage med først tre afgange i forbindelse med påskedagene, to afgange omkring Store Bededag og så fuldt program fra den 10. maj til den 21. oktober.  

DAT vil i sommeren 2018 flyve to gange om ugen, torsdag og søndag, som giver mulighed for både korte ture med bornholmske oplevelser og længere ferier, hvor der er tid til at udforske hele Bornholm. Priserne for fly tur/retur starter fra 798 kr. for en voksenbillet, 699 kr. for børn (2-15) og spædbørn (0-24 måneder) rejser gratis. Derudover er det nemt og billigt at leje en bil, der kan stå klar, når du lander, hvilket giver den fulde frihed til at opleve alle afkroge af øen.

Bestil rejsen på DATs hjemmeside


Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com