Skip to content

Flere ugentlige afgange til Malaga og Mallorca

Norwegian øger antallet af afgange på to af flyselskabets mest populære sommerruter for danskerne. Fra 25. marts 2018 kommer der ekstra afgange til Malaga og Mallorca fra Aalborg Lufthavn. 

Populariteten for ferier i Spanien er fortsat stigende, og nu øger Norwegian det ugentlige antal afgange på to af selskabets mest populære sommerdestinationer for danskerne. Fra Aalborg til Malaga øges antallet af afgange fra tre ugentlige til fem ugentlige afgange. Dermed flyver Norwegian fra Aalborg til Malaga fem gange om ugen i hele sommerhalvåret, der varer fra 25. marts til 27. oktober i 2018. Du kan bestille billetter på Norwegians hjemmeside, hvor du finder priser på tur/retur-billetter fra 875 kr. 

Det er ikke kun den populære by Malaga, der nu bliver nemmere at flyve til fra Aalborg Lufthavn. Norwegian udvider nemlig også antallet af afgange fra Aalborg Lufthavn til Mallorca. Antallet af afgange øges til to gange om ugen i månederne april, maj og oktober, hvor Norwegian før kun havde en enkelt ugentlig afgang. Dermed har Norwegian nu også to ugentlige afgange til Mallorca fra Aalborg i hele sommerhalvåret 2018, hvor du finder tur/retur-billetter hos Norwegian fra 759 kr.

”Vi glæder os over at kunne tilbyde flere afgange til nogle af danskernes mest populære rejsemål. Både Malaga og Palma [Mallorca] er destinationer, som danskerne er meget glade for at besøge. Vi ser frem til at kunne byde endnu flere af de jyske passagerer velkommen ombord direkte til Spaniens sol og varme,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Den øgede kapacitet til Malaga og Mallorca kommer efter, at Norwegian genindsatte deres sommerrute til Alicante med én ugentlig afgang. Sammen med i alt seks ugentlige afgange til Mallorca, Primera Airs ene afgang til Malaga og Vuelings to ugentlige afgange til Barcelona, får det eftertragtede Spanien et kæmpe udvalg af feriemuligheder for sommeren 2018. Det er til stor glæde for danskere med trang til sol, varme og oplevelser i det spanske, hvor flere og flere også har ferielejligheder i henholdsvis Malaga, Alicante og omegn.


Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com