Skip to content

Nyt græsk feriemål fra Aalborg Lufthavn

Rejs med SunCharter til det helt nye feriemål, Agia Paraskevi, på det græske fastland - direkte fra Aalborg Lufthavn i sommeren 2018.

De smukke ferieøer i det græske ø-hav har længe været populære rejsemål fra Aalborg Lufthavn, men nu er det også muligt at tage af sted på solferie på Grækenlands frodige fastland. Agia Paraskevi Beach er en ferienyhed for sommeren 2018 og byder i høj grad på afslapning i smukke, idylliske og rolige omgivelser. Fra maj til oktober tilbyder SunCharter rejser til dette ferieparadis på Grækenlands nordvestlige kyst - direkte fra Aalborg Lufthavn.

Charterruten opereres af DAT, hvor der flyves lørdage fra den 5. maj til 13. oktober - dog med undtagelse af august, hvor der holdes en kort pause. Du kan igennem SunCharter vælge mellem to hoteller i Agia Paraskevi, som tilbyder to forskellige ferieløsninger. På det 3-stjernede hotel, Agia Paraskevi, bor du på et dobbeltværelse med halvpension og havudsigt. Det 4-stjernede hotel, Aqua Oliva, tilbyder et- eller to-værelses lejligheder med morgenmad og kun 50 meter fra stranden. 

Agia Paraskevi byder på en ægte græsk atmosfære og autencitet, som kun forstærkes af den flotte udsigt, du finder fra stranden og områdets hoteller. Du får fornemmelsen af en næsten uberørt natur, når du spejder ud over bugtens blå vand, de begroede klipper og ikke mindst den lille charmerende ø få meter fra stranden, der er som taget ud af et postkort. Du kan se frem til den perfekte bade- og solferie på nogle af de smukkeste strande i verden - samtidig med, at du i de nærliggende havnebyer, Sivota og Parga kan supplere med kulturoplevelser, god mad og shopping. 


Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com