Skip to content

Rekord maj trods sommer i Danmark

1. juni 2018

Maj 2018 vil ikke kun blive husket for de mange solskinstimer og varmerekord i Danmark. I Aalborg Lufthavn vil den også blive husket for den bedste maj nogensinde. I forhold til maj sidste år ses en fremgang på 13,2 procent, men ser man på samtlige maj måneder gennem lufthavnens 80-årige historie, så er maj 2018 den bedste maj måned nogensinde.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn fejrer 80 års fødselsdag

29. maj 2018

Aalborg Lufthavn kan i dag den 29. maj fejre 80 års fødselsdag – en historisk dag, der markeres med gratis kage og kaffe til de rejsende samt gode tilbud i DutyFree, Deli og pølsevognen.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn klar med nyt landingssystem

25. maj 2018

Det nye landingssystem med ILS CAT III klassificering er fredag den 25. maj taget i brug i Aalborg Lufthavn. Det betyder, at eventuelle gener for flytrafikken på grund af dårlige vejrforhold forebygges betydeligt, da kommercielle fly med det rette udstyr fremover kan lande i al slags vejr.

Læs nyheden

Officiel åbning af ny sommerrute til Athen

10. maj 2018

Kristi Himmelfartsdag, den 10. maj, blev den nye sommerrute mellem Aalborg og Athen officielt åbnet – en begivenhed, der på traditionel vis bød på klipning af den røde snor og vanddåb af flyet.

Læs nyheden

Aalborg-Barcelona med Vueling bliver helårsrute

9. maj 2018

Spanske Vuelings direkte rute mellem Aalborg og Barcelona bliver til en helårsrute – med vinterafgange hver lørdag ned til spanske delikatesser og kulturoplevelser – til glæde for storbylystne danskere.

Læs nyheden

Tocifret vækst i Aalborg Lufthavn

1. maj 2018

April 2018 blev afsluttet med en massiv fremgang på 14,1 procent i forhold til april 2017, hvilket skyldes en fortsat stor vækst i udenrigstrafikken og fremgang i indenrigstrafikken.

Læs nyheden