Skip to content

Rejser med Primera Air efter konkurs

Primera Air meddelte desværre natten til tirsdag den 2. oktober, at de er gået konkurs – en melding der berører selskabets kommende flyvninger ud af Aalborg Lufthavn. Står du og skal på en rejse, bestilt igennem et rejsebureau, skal du ifølge en udmelding fra Bravo Tours og Sun Tours afvente at blive direkte kontaktet omkring din rejse. Har du bestilt flybilletter direkte hos Primera Air, skal du tage kontakt til Rejsegarantifonden.

Primera Airs konkurs berører en række kommende afgange fra Aalborg Lufthavn, hvor der i øjeblikket arbejdes hårdt blandt rejsebureauer for at finde en løsning for alle de rejsende, der har bestilt en rejse igennem dem. Ifølge en udmelding fra Bravo Tours og Sun Tours vil de løbende kontakte deres rejsekunder – alt efter rejsetidspunkt, hvorfor det anbefales, at du afventer kontakt. Du kan på Bravo Tours hjemmeside læse mere om din situation som charterpassager.

Har du derimod bestilt flybilletter direkte hos Primera Air, skal du kontakte Rejsegarantifonden i forhold til, hvordan du skal gribe situationen an. Du kan på deres hjemmeside læse mere om omstændighederne, når et flyselskab går konkurs.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.