Skip to content

Nordjyderne tørster efter flere solskinstimer

SunCharter mærker effekten af den ustadige danske sommer med flere udsolgte afgange fra Aalborg Lufthavn.

Det nordjyske rejsebureau, SunCharter, sælger rejser under mottoet Mere ferie. Mindre “pangl”, hvor de rejsende kan se frem til at få serveret gode, sydlandske destinationer direkte fra Aalborg Lufthavn, hvor SunCharter har hovedkontor. 

Det handler dog efterhånden om at være hurtig, for det ustabile vejr på de nordjyske breddegrader har skabt en stor efterspørgsel efter flere solskinstimer, hvor den kølige vin kan nydes i strandkanten.
- Vi kan tydeligt mærke, at rigtigt mange har brug for varmen og det gode badevand, som vi ikke rigtigt har fået hul på herhjemme i år. Sidste års gode sommer har fået mange til at vente med at bestille, men nu begynder det at være småt med pladserne. Vi har faktisk udsolgt på en lang række afgange allerede, fortæller afdelingsleder Lotte Kjær Lynggaard, som har kaldt ekstra personale ind for at imødekomme den store efterspørgsel.

Hun glæder sig over, at efterspørgslen også gælder SunCharters tre nye destinationer. 
- Det bliver hjulpet på vej af det lidt triste, danske sommervejr, men der er taget virkeligt godt imod vores tre nye, græske perler Lefkas, Paleros og Helios, hvor der også kun er få pladser tilbage. Med de forskellige rejsemål i Grækenland og Tyrkiet har vi lidt for enhver smag, og der er stadig muligheder for at komme på ferie, men efterspørgslen betyder, at der snart ikke er helt frit valg på hylderne, fastslår Lotte Kjær Lynggaard, som nævner at flere allerede er gået forgæves, men i stedet har valgt at rejse i august og september. 

- Vi kan også mærke en større efterspørgsel på rejser i sensommeren sammenlignet med forrige år. I august har vi heller ikke vores græske sommernyheder med, så der er ikke lige så mange pladser som i højsæsonen, fortæller Lotte Kjær Lynggaard, der anbefaler gæsterne at være ude i god tid, hvis de vil sikre sig en plads.


Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com