Direkte til Gazipasa fra Aalborg

Fra sommeren 2020 kan du flyve direkte med Detur til Gazipasa Lufthavn, hvorfra du hurtigt er fremme ved sol, strand og feriehygge i Alanya.

Solrige ferieoplevelser i Tyrkiet er nu rykket endnu tættere på, efter at Detur som nyhed tilbyder direkte charterflyvninger til Gazipasa Lufthavn fra sommeren 2020. Fra Gazipasa er du kun en kort bustur til feriebyen Alanya, og der er derfor ekstra tid til snorkleture ved stranden eller en god bog ved poolen.

”Vi er rigtig glade for, at vi i 2020 kan tilbyde en direkte charterrute på Aalborg-Gazipasa. Det giver rejsende fra Nordjylland en mulighed for at komme hurtigt frem til sol, strand og pool i den populære ferieby Alanya, hvor vi har et stort udvalg af hoteller. For danske chartergæster er Tyrkiet et populært land at rejse til, og Aalborg-Gazipasa er en meget efterspurgt rute, som vi længe har ønsket at kunne tilbyde vores gæster fra Nordjylland som supplement til vores anden rute Aalborg-Antalya. Dermed står vi også fra Aalborg af samlet set stærkt på rejser til Tyrkiet.”, udtaler Eva Poulsen, Salgschef i Detur.

Detur flyver direkte fra Aalborg Lufthavn til Gazipasa fra torsdag den 7. maj til den 8. oktober 2020, og billetter kan allerede nu bestilles på detur.dk.   


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS