Skip to content

Færre afskediges end oprindeligt varslet

I forbindelse med Aalborg Lufthavns varslede afskedigelser af 110 medarbejdere, er forhandlingerne mellem tillidsrepræsentanterne og ledelsen nu afsluttet. Det har resulteret i færre afskedigelser end oprindeligt varslet.

Konstruktive forhandlinger

Den 18. august varslede Aalborg Lufthavn afskedigelse af 110 medarbejdere, svarende til 75 årsværk. Efter et konstruktivt forhandlingsforløb den seneste uge mellem tillidsrepræsentanter for alle de berørte afdelinger og ledelsen, er det endelige antal reduceret til 92 medarbejdere, svarende til 63 årsværk.

- Den seneste uges forhandlinger har været gode og konstruktive, og alle involverede har udvist stor forståelse for den kritiske situation, som luftfartsbranchen befinder sig i. Vi har speedet processen op i respekt for de medarbejdere, der går hjemme og er usikre på, om en afskedigelse nu rammer dem, og så er vi lykkes med at bevare flere stillinger end først varslet, siger Søren Svendsen Direktør i Aalborg Lufthavn.

Tirsdag den 25. august vil de berørte medarbejdere få overbragt den triste besked om deres afskedigelse fra Aalborg Lufthavn. De berørte medarbejdere tilbydes i samarbejde med Jobcenter Aalborg, relevante uddannelsessteder m.fl. hjælp til fremtidig job- og kompetenceafklaring.

- Fremover er vi færre i den samlede arbejdsstyrke, men vi vil fortsat fokusere på den høje kvalitet og gode service, som vi er kendte for i Aalborg Lufthavn. Vi tror på fremtiden, og vi tror på, at luftfarten kommer på fuld omgangshøjde igen, slutter Søren Svendsen


Vigtig information til alle rejsende:

Grundet COVID-19 er der en række rejsekrav, du skal være opmærksom på. Klik her for at se gældende rejserestriktioner