Aalborg-København til 299,- med Norwegian

Norwegian har sat en stor priskampagne i gang på rejser mellem Aalborg og København i foråret 2020. Det betyder, at du kan rejse til København alle dage frem til 31. maj til 299,- one-way, hvis du bestiller inden 2. februar 2020. 

Hvis du er til en spontan forårsrejse med kultur, shopping og god mad i København, så er der lige nu gode og billige rejsemuligheder med fly mellem Aalborg og den danske hovedstad. Norwegian har nemlig igangsat en stor priskampagne, hvor flybilletpriserne er sænket til kun 299,- one-way, når turen går tværs over Danmark til og fra København, hvis du bestiller inden 2. februar 2020.

Priserne gælder for rejser alle dage fra den 21. februar og frem til og med den 31. maj 2020, hvor du kan bestille en returbillet (lowfare) til kun 598,- 

Bestil billetter på Norwegians hjemmeside.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS