Skip to content

Aeropole Denmark/Learn To Fly i Aalborg lufthavn er et finsk-ejet flyveskole med et bredt udvalg af pilotuddannelser på nye og moderne fly. Her uddannes både kommercielle- og privat piloter. Uanset hvilken vej man vælger, er fællesnævneren, at flyvning er en livsstil - så pas på, det er stærkt vanedannende!

En af Aeropoles mærkesager er: "Fleksibilitet". Teori og praksis går hånd i hånd, og for mange flyveskoler har det altid været en udfordring at tilpasse teorien til den enkelte elev, da det har foregået som klasseundervisning. Derfor har Aeropole specialiseret sig i "Distance-learning", fjernundervisning. Eleven har mulighed for at læse, når det passer den enkelte og ligeledes booke fly og instruktør efter eget ønske. Derfor kan det sagtens lade sig gøre at passe et fuldtidsarbejde ved siden af uddannelsen.

Aeropole Denmark i Aalborg råder over 4 fly af mærket: Diamond. Der er 3 én-motorede og 1 to-motoret. 3 af dem har det nyeste inden for instrumentering af småfly, nemlig Garmin G1000, glascockpit - en enkelt er mere konventionelt udstyret. Dette er med til at sikre, at uddannelsen er tidssvarende samt, at eleven får stillet det bedste udstyr til rådighed.

Telefonnummer: +45 69 88 44 88

Aeropole Denmark/Learn To Fly

OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til udlandet til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark fra udlandet.
Rejser du med KLM til Amsterdam kan du, som dansk statsborger, fra klokken kl. 04.30 på afrejsedagen blive testet gratis hos SOS International. For udenlandske passagerer er der selvbetaling. Hver morgen før KLM-afgang kører der en shuttlebus mellem terminalen og teststedet på p-pladsen. 
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn er det vigtigt, at du som passager kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn, som er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside ellers hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.