Bagom Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn er mere end blot et sted, hvor du som rejsende kan komme fra a til b – lufthavnen er også en nordjysk virksomhed med en dedikeret ledelse og over 320 engagerede medarbejdere, der står klar til at yde deres absolut bedste.

På denne side kan du få mere at vide om Aalborg Lufthavn, om alt lige fra passagerudvikling, jobmuligheder og alle lufthavnens fordele for din virksomhed. Du får hele lufthavnens historie, adgang til billedarkivet og oplysninger om, hvordan du blandt andet kan annoncere i lufthavnen eller leje et mødelokale til dit næste forretningsmøde.
Du er altid velkommen til at kontakte Aalborg Lufthavn med spørgsmål på tlf. +45 98 17 11 44 eller mail: info@aal.dk.

%pointofinterest%

Mødelokale i Aalborg Lufthavn

I Aalborg Lufthavn er der tre mødelokaler til rådighed for virksomheder og privatpersoner, der ønsker de helt rigtige faciliteter og professionel forplejning, når et møde eller arrangement skal afholdes. 

Mødefaciliteter

 

%pointofinterest%

Aalborg Lufthavns passagerudvikling

I de seneste år har Aalborg Lufthavn været i en stor udvikling, hvor der i 2018 var historisk passagerrekord med over 1,6 millioner rejsende. Her kan du få et overblik over lufthavnens udvikling i passagertal.

År til dato

%pointofinterest%

Aalborg Lufthavns historie

Aalborg Lufthavn har eksisteret i over 80 år, hvor der igennem årerne er sket meget – stort som småt. Læs om lufthavnens historie, lige fra dens grundlæggelse og virke under 2. verdenskrig til de seneste års højdepunkter.  

Lufthavnens historie

 

%pointofinterest%

Kontaktinformationer

Har du eventuelle spørgsmål om afgange, check-in, bagage osv? Du er altid velkommen med henvendelse på telefon: 98 17 11 44, mail: info@aal.dk eller på vores sociale medier. Vi svarer tilbage så hurtigt som muligt.

Kontaktinfo

%pointofinterest%

Job i Aalborg Lufthavn

Der er over 300 medarbejdere i Aalborg Lufthavn, fordelt rundt i afdelingerne – lige fra passagerhandling til DutyFree, og løbende er der brug for nye dedikerede ansatte. Se de aktuelle ledige stillinger her eller søg uopfordret til når din stilling bliver ledig.

Søg job i lufthavnen

 

Din annonce i vores lufthavnsmagasin
A Sense of Freedom er Aalborg Lufthavns eget magasin, som udkommer to gange årligt.

Læs magasinet her

OBS: Vedr. rejser til udlandet henviser vi til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk. 
 


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS