North Flying - Skandinaviens største

North Flying i Aalborg Lufthavn er Skandinaviens største taxiflyselskab med 12 jetfly og turbopropfly. Fra 6-8 personers business-jets af typen Lear Jet og Cessna Citation til større Metro turbopropfly med 18 til 23 sæder.

North Flying flyver verden over med alt fra kronede hoveder, ministre og norske oliesheiker til forretningsfolk, sportsfolk, embedsmænd og skotske og norske olieborebisser fra Nordsøen. Dertil kommer ambulanceflyvninger med syge og tilskadekomne turister.

- Vi flyver direkte derhen kunden ønsker. Det sparer flyskift og lange, trælse bustransporter. Ikke mindst i det nordlige Norge og Sverige samt i Østeuropa, hvor det er småt med rutefly, siger marketingchef i North Flying, Jesper Kragelund.

De moderne business-jets bringer kunderne ud i verden med lænestolskomfort og 850 km. i timen. Der er fuld ståhøjde i kabinen med brede lædersæder, en DVD-skærm til alle passagerer - og naturligvis fuld forplejning.

Selskabets elegante hovedkontor og passagerterminal i Aalborg Lufthavn har døgnvagt.

Ruter i Norge og til Norge

Norge er det største marked for North Flying, der også flyver ruteflyvning for Air Norway på ruten fra Ørland ved Trondheim til Oslo.

Døgnvagt på telefon: +45 96 32 29 00

www.northflying.com

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS