Kom med bagom lufthavnen

Har du en stor interesse i at vide endnu mere om Aalborg Lufthavn og samtidig få en unik oplevelse med på vejen?

Der arrangeres jævnligt rundvisninger i Aalborg Lufthavn, hvor du kommer med bagom lufthavnen og ser alt det, du normalt ikke ser, når du skal ud at rejse. Du vises rundt af en guide med stort know-how, der fortæller om lufthavnens virke og spændende historie. På turen har du mulighed for at bestille mad og drikke, og besøget afsluttes med shopping i DutyFree til gode priser.

Er du interesseret i at besøge lufthavnen og komme med på en rundvisning, så kontakt venligst Per Geisler på mail: visit@aal.dk. 

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. april 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 31. maj 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk. 
 


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS