Skip to content

FERIEPARADIS PÅ DET GRÆSKE FASTLAND

På det græske fastland finder du smukke og idylliske Paleros, der med den autentiske græske charme er et paradis for solglade danskere – med lysten til nye ferieoplevelser.

Solferie til Paleros på Grækenlands frodige fastland er ferieafslapning, når det er bedst  – alt sammen i smukke, idylliske og rolige omgivelser. Du finder den hyggelige ferieby blot 30 km syd for Preveza Lufthavn, i et betagende landskab på den græske kyst. Tag dine kære under armen og flyv direkte ned til græsk charme, smukke landskaber, azurblåt hav og uforglemmelige ferieoplevelser i skønne Paleros.

Sølvgrønne olivenlunde, pinjetræer, vinmarker, høje bjerge og azurblåt hav præger det smukke landskab omkring Paleros og danner rammerne for ren ferieidyl. Selve byen ligger helt ud til kysten og er bygget op omkring en lille lystbådehavn og det lokale torv, hvor både turister og lokale mødes. I aftentimerne er disse samlingssteder særligt populære, da de indbyder til hyggelige og festlige stunder.

Paleros er en fantastisk feriedestination for både parret og familien – uanset om I er til ren afslapning og badeferie ved de lækre strande i området eller til spændende oplevelser og udflugter enten med rejseleder eller på egen hånd. Selvom turismen så småt er begyndt at blomstre i Paleros, er det stadig det lokale liv og den græske charme, der karakteriserer byen. Et besøg i Paleros er en unik mulighed for at opleve en ægte græsk atmosfære og autencitet, som du ikke finder på andre charterdestinationer.

Links:

Planlæg rejse
Rejs til Paleros
SunCharter
M T O T F L S
Sommer
SunCharter
M T O T F L S
Sommer

Strandene i og omkring Paleros

I og omkring Paleros finder I masser af flotte strande for både børn og voksne. Stranden, der ligger i centrum af Paleros, er lavvandet og med en stenbund, som giver havet sin karakteristiske azurblå farve. Langs strandpromenaden ligger hyggelige, lokale restauranter, tavernaer, caféer, barer og enkelte butikker. Bevæger man sig lidt væk fra stranden finder I små souvenirbutikker, der har alt man skal bruge til en hyggelig dag ved stranden.

Lidt udenfor byen findes der ligeledes flere hyggelige strande, som bestemt også er værd at besøge. Blandt andet Potamaki Beach, som ligger kun cirka 3 km nord for centrum af Paleros. Potamaki Beach er en 2 km lang familievenlig sandstrand. Stranden er særligt velegnet til børn, da vandet er lavt og bliver dybere gradvist. Her findes caféer, udlejning af liggestole og parasoller.

Længere mod vest finder I en af de smukkeste strande i området, Varko Beach, beliggende cirka 10 km fra Paleros. Varko Beach er et oplagt sted at besøge, hvis I udforsker området på egen hånd. Stranden er kendt af de lokale som Paleros’ perle og med god grund. Varko Beach byder på en majestætiske udsigt, rolig atmosfære og krystalklart vand – det perfekte sted til en afslappende dag ved havet i smukke omgivelser.

Udforsk det autentiske Grækenland

Grækenlands fastland byder på fantastiske naturoplevelser og spændende kulturelle og historiske perler, som er værd at udforske. Kystsiden kan også opleves fra havet, hvor I på en bådtur kan nyde de smukke omgivelser og opleve de mange enestående seværdigheder og områdets spændende kulturhistorie.

Ønsker I både storslåede kultur- og naturoplevelser, kan I med fordel besøge området Meteora, der byder på unikke, stejle bjergformationer med antikke, ortodokse klostre på toppen. Området kaldes også ”himlens søjler” og er et utrolig imponerende syn, især når man står for foden af de svimlende stejle klippeformationer og kigger op mod de gamle bygninger, der ligger helt ud til kanten.

Fra Paleros kan I også besøge charmerende Lefkas, der ligger blot 30 minutters kørsel derfra. Her kan I opleve den hyggelige og lokale atmosfære i Lefkas By, gå på opdagelse i de små gader, handle gode lokale produkter i de mange forretninger, nyde noget koldt at drikke på en lille café eller få et godt lokalt måltid på et af de mange hyggelige spisesteder i byen.

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.