Skip to content

STORBYHYGGE I JULETIDEN

Nyd julen med en fantastisk storbytur til København. Der venter dig shopping, hyggelig juleudsmykning og store juleoplevelser i Tivoli. 

 

 

 

 

 

København i den hyggelige juletid

Vores egen hovedstad, København, er en by, der oser af hygge og skøn julestemning i december måned. Hele byen er pyntet flot op med grankranse og julelys, hvor traditionerne holdes i live på bedste vis. 

Du kan ikke tage til København i julemånederne uden at tage en tur i Tivoli. Forlystelsesparken er pyntet op med fantastiske dekorationer, som i de tidlige eller senere timer lyses op af de smukkeste julekæder rundt om i parken.

På de mange åbne pladser har Tivoli åbnet for en masse små juleboder, der alle sælger de fineste ting til julen. Søde sager som kandiserede æbler, brændte mandler og varm kakao er også at finde rundt omkring i forlystelsesparken.

 

Læs mere om Jul i Tivoli

Find flybilletter med DAT

Find flybilletter med SAS

 

 

 

Vigtig information vedr. COVID-19:

Se gældende rejsevejledninger      –      Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i alle lufthavne i EU      –      Rejser du til/fra København eller Bornholm, er der ikke krav om test og isolation      –      Se køtider for testcenter på Falck.dk