Spar mindst 20 % i Aalborg Lufthavn

Gør en god handel i Aalborg Lufthavns DutyFree butik, når du venter på dit fly, der tager dig videre ud i verden. DutyFree forhandler nemlig mange skønne produkter til fordelagtige priser. Sammenlignet med danske butikspriser, sparer du mindst 20 % på alt fra parfumer, makeup- og hudplejeprodukter til slik, vin og tobak.

Derudover er der gode priser på spiritus med hyppige special-tilbud, hvor du ofte sparer 20-30 % på spiritus-varer, såsom diverse udvalgte whiskys, der altid er at finde i butikken. Kig efter hylden med ”Special Offer % ” og find de rigtig gode tilbud på whiskys og andet spiritus.

Topmoderne DutyFree butik

Brug tiden i Aalborg Lufthavn på en god måde, mens du venter på dit fly – udforsk den topmoderne DutyFree butik, når du har tjekket ind og været igennem Security. Køb solcremen, deodoranter, bodylotions, makeup osv. før afrejse i Aalborg Lufthavns DutyFree og spar penge samt besværet med nedpakningen i kufferten eller håndbagagen, der skal igennem Security.

DutyFree ligger godt og centralt lige på den anden side af Security og byder velkommen med et åbent og lyst butiksområde, der giver et godt overblik over et hav af gode produkter til fordelagtige priser.

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS