Skip to content

Græsk charme

Grækenland er blandt danskernes foretrukne ferieland med en spændende græsk historie, skønne badestrande og god mad.

Vi har samlet alle de dejlige græske ferieøer, som du kan rejse direkte til fra Aalborg Lufthavn. Rejsemålene har den spændende historie fra Middelalderen, og samtidigt har de alle skønne badestrande, en dejlig natur og et fantastisk græsk køkken. 

Rhodos

På Rhodos oplever du levn fra Middelalderen i form af en lang borgmur omkring den gamle bydel i Rhodos by, og på toppen af borgklippen i Lindos ligger en antik tempelruin, der er et meget populært udflugtsmål. Rhodos er også kendt for sine skønne badestrande.

Rhodos byder på en varieret natur, der bør opleves på en tur rundt på øen. Det er let at komme omkring i taxi, lejet bil, på motorcykel, cykel eller med bus.

Læs mere

Meganisi

I Det Ioniske Hav, imellem øen Lefkas og den græske kyst, finder du en lille idyllisk ø med et frodigt landskab, der emmer af både charme og autenticitet – ferieperlen Meganisi. Det er svært ikke at lade sig betage af øens naturskønne landskab, der præges af frodige pinjetræer, forrevne klipper, sølvgrønne oliventræer, skønne bugter og krystalklart hav.

Læs mere

Kreta

På Kreta danses der zorba i stor stil. Dans med de lokale til rytmerne af skøn græsk musik og få en dejlig aften med god mad og vin. Er du til vandring, er den 18 km lange bjergkløft Samaria, der er Europas største, en tur værd.

Læs mere

Paleros

Den hyggelige ferieby Paleros er beliggende direkte ud til kysten på det græske fastland blot 30 km syd for Preveza lufthavn. Byen er bygget op omkring den lille lystbådehavn og det lokale torv, som er mødestedet for både lokale og turister. Særligt i aftentimerne er disse områder populære samlingssteder. 

Læs mere

Links:

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.