Skip to content

Tag på skiferie direkte fra Aalborg

Fra uge 2 kan du komme med Amisol og Sun Tours direkte fra Aalborg til Andorra eller med Højmark Rejser, Vinterly Skirejser eller OnlineSki til Salzburg. Fra slut december til april flyver SAS som noget nyt direkte til de nordiske fjelde ved Sälen og Trysil.

Din næste fantastiske skiferie er lige rundt om hjørnet, hvor der både er mulighed for skioplevelser i Andorra, Østrig og Sälen eller Trysil nordpå direkte fra Aalborg Lufthavn.

Fra uge 2 kan du komme med Højmark Rejser, Vinterly Skirejser og OnlineSki direkte fra Aalborg til Salzburg. Fra Salzburg har du mulighed for at opleve nogle af Østrigs bedste skisportssteder såsom Schladming og Bad Gastein. Du har derfor rig mulighed for at opleve de mange velpræparerede pister, som du finder i de Østrigske Alper, eller den hyggelige autentiske stemning omringet af den smukke natur samt afterskiing i verdensklasse. Det er både muligt at booke en hel uge på ski eller kortere ture på 4-5 dage.

Vil du hellere prøve kræfter med Pyrenæerne, kan du også komme med Sun Tours eller Amisol til Andorras mange pister og smukke natur fra uge 3. Her finder du noget for enhver smag. Skisportsbyen El Tarter byder blandt andet på fantastiske forhold til nybegynderen med skiskoler for både børn og voksne. Er du derimod en garvet skiløber, giver Pas de la Casas udfordrende pister og livlige natteliv perfekte muligheder for en aktiv og udfordrende skiferie. 

SAS åbner fra slut december 2019 en direkte rute til Scandinavian Mountains Airport, som ligger i Sverige, lige ved grænsen mellem Sverige og Norge. Derfra er der kort afstand til både skisportsstederne Trysil i Norge og Sälen i Sverige. Med en flyvetur på 1 time og 20 minutter, og transporttid fra lufthavnen til skisportsstederne på 25-40 minutter, kan du hurtigt være klar til en tur ned ad pisterne eller nyde et glas vin i hyggelige omgivelser i skihytten eller på hotellet.

Andorra Salzburg Sälen-Trysil

 

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.