Skip to content

Aalborg Airport Hotel

Overnat på Aalborg Airport Hotel, der er et moderne lufthavnshotel og mere til. Gæster på hotellet kan checke ind og aflevere deres bagage i lufthavnen i op til 23 timer før afgang for rute- og charterflyvninger med SAS, Norwegian, KLM og Lufthansa. Du kan derfor undgå stress og jag, når du ankommer til lufthavnen, hvor du efter en god nats søvn bare kan gå direkte til sikkerhedskontrollen. Derefter kan du i ro og mag få en bid mad eller gå en tur i lufthavnens DutyFree shop på vej ud til din gate.

Rejser du med andre fly- eller charterselskaber, kan du se de respektive check-in tider.

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. Det betyder, at du kan checke ind, når det passer dig.

Morgenmad serveres fra kl. 5.00-9.00 alle dage.

Der er opstillet infoskærme på hotellet, der viser opdateringer om lufthavnens afgange. På den måde kan du følge med samtidig med, at du nyder din morgenmad i rolige opgivelser i pejseloungen.

Hotellet har 64 dobbeltværelser, hyggeligt lounge miljø og bar område samt morgenmadsrestaurant i dagtimerne.

God rejse!

Besøg Aalborg Airport Hotels hjemmeside

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.